Izé Personal 2 Style

Over mij

Leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Ilse Zijlstra-Efdé en altijd al gek geweest op alles wat met fashion te maken heeft. Na zelf modeshows te hebben gelopen kwam ik erachter dat ik liever zelf creatief bezig ben met de styling van kleding. Inmiddels heb ik al heel wat jaren ervaring als personal shopper, imago coach. Een aantal jaren heb ik de personal styling service voor Zalon by Zalando verzorgd. Dit concept is inmiddels gestopt.

Uit ervaring weet ik dat complete outfits samenstellen positief uitpakken en je meer combinatie mogelijkheden hebt. Gezien er ontzettend veel vraag is naar deze manier van online personal shoppen en ik een groot klantenbestand heb opgebouwd tijdens mijn Zalon by Zalando jaren heb ik deze service verder voortgezet in een nieuw Izé Personal 2 Style concept. Kijk gerust voor meer informatie op mijn website bij online personal shopping.

Het is een kunst om de klant enthousiast te maken met het creëren van een eigen stijl en nieuwe outfits waar ze zich comfortabel, prettig en zelfverzekerd in voelen. Graag ga ik samen met jou op zoek naar een stijl die bij jou past. Mix & Match met een classy touch!

Style has to reflect who you are!