Online Personal Shopping Service

Op het gebied van fashion & mode ben ik er voor jou!

Geen tientallen winkels meer afstruinen, dure parkeerkosten of soms zelfs thuiskomen met een miskoop. Bij mij kies je voor één van mijn twee servicepakketten en geef je aan voor welke gelegenheid je een passende outfit zoekt, binnen jouw budget. Dan ga ik aan de slag en kies jij uit de keuzemogelijkheden die ik je biedt. Je kan daarin zelfs ook nog een keer kosteloos wisselen. Bij het akkoord geven van mijn voorstel, ontvang je van mij een prachtige online shoppinglist met links waar je de items kunt bestellen (bestellen en betalen doe je namelijk zelf), inclusief stylecard waarin ik omschrijf hoe je de items kunt combineren.  Laat je verrassen en zet op het gebied van mode en fashion ook eens die comfortabele en makkelijke stap om er geweldig uit te zien!

Bij mij kun je al je favoriete merken shoppen. Ik ben niet gebonden aan vaste winkels, webshops of merken. Ontdek nieuwe merken en trends waar jezelf nooit aan gedacht hebt. Laat je inspireren en krijg zo groei in je stijl.

Winkelwagen

Inloggen

Welkom op mijn website!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van fashion en ontvang 10% korting op één van mijn stylingdiensten!

Zal worden gebruikt in overeenstemming met onze Privacy Policy

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.
×

 

Hallo!

×