Mijn naam is Ilse Zijlstra-Efdé, 39 jaar en woon in Leeuwarden. Ik ben altijd al gek geweest op alles wat met fashion te maken heeft. Na zelf modeshows te hebben gelopen kwam ik erachter dat ik liever zelf creatief bezig ben met de styling van kleding. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste items en doe dat zowel in Nederland als in het buitenland. Mijn eigen stijl is te omschrijven als casual chic met een elegante touch. Graag ga ik samen met jou op zoek naar een stijl die bij jou past. Mix en match met een classy look!

Het mooiste van een stylist is dat er tijd en aandacht is voor de persoon. Dat je veel beter in staat bent om een eerlijk en goed kledingadvies te geven. Dit is dan ook wat ik het allerliefst doe. Klanten blij en zeker maken met een outfit of kledingstijl die bij deze persoon past. Het is een kunst om anderen enthousiast te maken met het creëren van nieuwe sets waar ze zich comfortabel, prettig en mooi in voelen. Dan straal je dat ook uit!

Fashion has to reflect who you are!