U kunt mij boeken als online personal stylist bij Zalon by Zalando. Hoe gaat dat nu precies in zijn werk?

Bezoek de site www.zalon.nl en doe de stijltest. Aan de hand van deze test krijg ik als stylist jouw gegevens binnen en weet ik waarnaar jij op zoek bent. Dit kan zijn voor een feest, bruiloft, sollicitatie, je wilt een nieuwe look of een goede aanvulling op de huidige garderobe. Alles is mogelijk. Het leuke is, deze personal styling kost je niets. Je ontvangt een prachtige styling box met nieuwe outfits. Compleet verzorgd met de tips & tricks van mij als stylist om goed te kunnen weten hoe je de nieuwe outfits kunt gaan combineren en dragen.

Wat naar wens is houd je en wat je iets minder vindt kun je gratis retour sturen naar Zalon by Zalando. Soms komt het eens voor dat het item niet goed past qua maat, geen probleem, een berichtje naar mij in de stylist tool en ik regel een andere maat voor jou. Boek nu een personal styling advies bij mij en ontvang 10 % korting op de styling box!

Ga naar www.zalon.nl/stylist-profile en gebruik deze referentiecode: RFFAC3YJG5 (10 % korting)