Heb je geen overzicht meer in je kledingkast? Draag je net zoals de meeste dames en heren maar een klein gedeelte van de kleding, die in je kast hangt? Wil je eindelijk eens een goed opgebouwde garderobe zodat je voor iedere gelegenheid iets hebt om aan te trekken? Dan is een garderobe check iets voor jou. Een garderobe check is een logische stap na een personal styling. Je leert nieuwe combinaties te maken met bestaande kledingstukken en accessoires.

Samen ga ik met jou aan de slag om een effectieve garderobe op te bouwen. We sorteren kledingstukken netjes op kleur en soort zodat je kast overzichtelijk en geordend is. Kijken naar wat weg kan of wat je bijna niet meer draagt of juist wel. Een opgeruimde kast geeft ruimte om weer nieuwe en passende sets te maken en wat er nog ontbreekt.

Wat weet je na een garderobe check?

  • Nieuwe combinaties maken met bestaande kledingstukken en accessoires
  • Welke kleding uit je garderobe goed staat
  • Welke kleding weg kan en welke aanvullingen je garderobe nodig heeft
  • Hoe je je kledingkast op orde houdt

Je ontvangt van mij een lijst van wat er nog ontbreekt in je kledingkast zodat je weet wat je nog kunt aanschaffen om de outfit compleet te maken. Ook is het mogelijk om de garderobe check uit te breiden met een personal shopping.